Over ons

Licht is leven. Licht maakt uw product, uw werk en de wereld om u heen zichtbaar. Een goed lichtplan versterkt de architectuur, creĆ«ert de juiste ambiance of verhoogd de attentiewaarde van uw product. “Wat willen we met licht bereiken?” is de kernvraag die in elk project wordt gesteld. Geen enkele ruimte is hetzelfde, daarom zal een goed lichtontwerp telkens op maat moeten worden ontwikkeld. Het maakt niet uit of de vraag nu betrekking heeft op een winkel, kantoorgebouw of een stadscentrum, een juiste beleving van en in de ruimte is alleen mogelijk indien het lichtontwerp speciaal voor deze ruimte wordt ontwikkeld. Waar mogelijk wordt bij de invulling van het lichtontwerp gebruik gemaakt van standaard armaturen, biedt standaard verlichting niet de juiste oplossing of wilt u een lichtuiting die geheel is afgestemd op uw architectuur dan zijn speciale ontwerpen mogelijk.
In elk project spelen richtlijnen, wensen en eisen van de betrokkenen een rol. Het te ontwikkelen lichtplan zal altijd worden vormgegeven binnen de grenzen van het project. In elk project wordt getracht het optimale resultaat te bereiken binnen het beschikbare budget. Duurzaamheid is een belangrijk issue binnen elk project, maar “zo duurzaam mogelijk” zal niet altijd inhouden “het meest duurzame” als daarmee het eindresultaat niet wordt gediend. Goede interactie, communicatie en een juiste synergie tussen de betrokken partijen is nodig om tot een optimaal eindresultaat te komen.

De integratie van intelligentie en licht is de grote uitdaging die de lichtbranche te wachten staat na de led-dification. De eerste intelligente ‘human-centric’ lichtontwerpen worden gerealiseerd. Deze pilots zijn voor de branche nodig om te bepalen welk systeem de standaard gaat worden. Dutch Light Design volgt de ontwikkelingen met grote interesse, zorgt ervoor dat we kennis hebben van de laatste ontwikkelingen en innovaties om waar nodig aan de eigen ontwerpen intelligentie toe te voegen. Hiervoor onderhouden wij nauw contact met de koplopers in de branche.

DUTCH LIGHT DESIGN
Tolberterstraat 40D, 9351 BH Leek NL
Tel. +31(0)zes 47232317
Mail. info@dutchlightdesign.com
KvK-nr. 01162285
BTW-nr. NL001448488B93
IBAN-nr. NL81INGB0006961998